Alkmaar, 13 september 2013. Morgen neemt AZ het in het eigen AFAS Station op tegen Go Ahead Eagles uit Deventer. AZ kan daarmee de weg omhoog weer inzetten na een wisselvallige start van het seizoen. Zo werd er gewonnen van Ajax en RKC Waalwijk, werd er gelijk gespeeld tegen Vitesse, maar werd van Heerenveen en Utrecht ruim verloren. Go Ahead Eagles presteert tot nu toe boven verwachting. De vorig seizoen gepromoveerde ploeg verloor alleen van PSV en ADO Den Haag, en is op een uitstekende 7e plaats terug te vinden op de ranglijst. AZ vinden we terug op plek 11. Trainer Gert-Jan Verbeek kan beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Alleen Thomas Lam, Fernando Lewis, Dirk Marcellis en Denni Avdic zijn niet inzetbaar.

Daarnaast komt AZ tegen Go Ahead Eagles een oude bekende tegen. Erik Falkenburg is dit seizoen door AZ verhuurd aan de ploeg uit Deventer. Twee weken geleden won het Go Ahead Eagles nog met 1-4 van RKC Waalwijk, onder andere door drie treffers van Falkenburg. AZ ging in de voorbereiding van het seizoen nog met 3-0 onderuit tegen dit naar de eredivisie gepromoveerde Go Ahead Eagles. Voor de laatste officiële AZ - Go Ahead Eagles eredivisiewedstrijd moeten we 26 jaar terug in de tijd. AZ won toen met 1-0 door een goal van Pier Tol. De wedstrijd van aankomende zondag staat onder leiding van scheidsrechter Eric Braamhaar. De aftrap van het duel is om 14:30.

Pin It
Bekeken: 1037x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/