Alkmaar, 13 september 2013. Vandaag, vrijdag 13 september gaat de twaalfde editie van de Popronde van start. Een primeur dit jaar is de samenwerking met muziektijdschrift OOR. Voor het eerst adopteert OOR vier bands en artiesten die, als het aan de OOR-redactie ligt, deze Popronde hoge ogen gaan gooien: de 'OORjuwelen' Girl Beard, When We Are Wild, Démira en The Elementary Penguins. In de nieuwe OOR worden de vier OORjuwelen voorgesteld en spreken ze hun verwachtingen van de Popronde uit. Zo vertelt Case Mayfield van het nieuwe duo Girl Beard over zijn eerdere ervaringen: "Bij  Popronde heb ik geleerd hoe voor publiek te spelen, met brakke PA's om te gaan en wanbetalende horeca-ondernemers te herkennen. Je komt er snel achter waarom je muziek wilt maken en voor wie. Een betere leerschool is er op dit moment niet in Nederland."

Case Mayfield is een van de vele deelnemers van de laatste jaren die succesvol werd na een Popronde-ervaring. Racoon, Mister & Mississippi, De Staat, Marike Jager, Go Back To The Zoo, Lucky Fonz III, Qeaux Qeaux Joans, Kensington, Blaudzun, Handsome Poets, Destine, John Coffey, Roosbeef, Rats On Rafts... de lijst van Popronde-alumni is lang. 

Tijdens de Popronde geven 120 talentvolle Nederlandse bands en artiesten samen 900 gratis toegankelijke optredens op 500 podia in 29 steden voor 90.000 mensen. Gedurende 29 avonden in september, oktober en november worden cafés, theaters, galeries, platenzaken, clubs en podia in de Nederlandse steden omgetoverd tot een festivalterrein waar het talent zijn kunsten mag vertonen. Op 13 september barst het feest los in Nijmegen, thuisbasis van de Popronde.

Pin It
Bekeken: 1279x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/