Alkmaar, 11 september 2013. Zaterdag 14 september houdt SeniorWeb Alkmaar een open dag van 10.00 tot 16.00 uur in 't Trefpunt. Op deze dag en locatie wordt ook Alkmaar Creatief gehouden. Aanleiding voor deze open dag is om het gebruik van de computer en het tablet te promoten, vooral bij degenen die hier geen ervaring mee hebben. In de computerruimte staan een tiental computers met zowel Windows 7 als Windows 8 en er wordt informatie gegeven over de inloop, computercursussen en themamiddagen. De computers staan uitnodigend gereed om de 'inlopers' kennis te laten maken met het apparaat en programma's als Word, Excel, Photoshop en Skype. Er worden op verzoek demonstraties gegeven.

Een tweede zaal is gereserveerd voor het populaire tablet. Er zijn een I-pad en een Asus tablet aanwezig waarop de diverse mogelijkheden worden gedemonstreerd. Men kan ook de eigen tablet of smart telefoonm meenemen en hierover vragen stellen. WiFi is gratis beschikbaar. Als extra service kan iedereen een back-up van zijn/haar foto's laten maken door deze op een DVD te laten branden. Uiteraard dan wel het fototoestel met kabeltjes of het geheugenkaartje meenemen.

De toegang is gratis. 't Trefpunt is gelegen aan de Louise de Colignystraat 20.

Pin It
Bekeken: 1349x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/