Alkmaar, 30 augustus 2013. Het is goed gegaan, maar het was op het nippertje. Vrijdagochtend heeft AZ de resterende 31 minuten gespeeld van de wedstrijd die donderdagavond afgebroken moest worden door brand in het AFAS Stadion. De onderbreking maakte voor het spel van AZ weinig verschil. Op het moment dat de wedstrijd donderdag gestaakt werd had de ploeg nog maar weinig initiatief laten zien en keek het tegen een 0-1 achterstand aan.

Het bezoekende Atromitos deed vrijdagochtend wel waar het voor gekomen was en vergrootte de voorsprong naar 0-2. Er ging dan ook een zucht van verlichting door het AFAS Stadion toen het eindsignaal klonk. Niet goed gespeeld en met de hakken over de sloot is de enige conclusie die past bij dit duel dat onder bijzondere omstandigheden gespeeld werd.

Pin It
Bekeken: 987x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/