Amsterdam, 29 augustus 2013. Een poging om een meerkoetnest te beschermen, is een 49-jarige bewoner van de Prinsengracht duur komen te staan. Hij werd mishandeld en liep verwondingen op aan zijn knie, rug en rechteronderarm/elleboog. De politie is op zoek naar mensen die de verdachten en een sloep herkennen aan de hand van signalementen. De boot droeg de naam "Orpheus Alkmaar". Het verhaal: zondagmiddag 18 augustus rond 15:15 uur meert een sloep met 10 personen aan bij een vlonder ter hoogte van het Pullitzer hotel. Op de vlonder bevindt zich al zo'n 15 jaar een meerkoetnest, dat onderhouden wordt door het slachtoffer en zijn vrouw. Aan de walkant, hangt een bord "Pas op nest afblijven". Hoewel er genoeg ruimte is, vinden de opvarenden het niet nodig even verderop aan te meren. De bewoner, de schipper en twee van de opvarenden krijgen hierover woorden. Als de bewoner de touwen van de boot los wil maken, wordt hij door de schipper in het water gegooid. De man klimt weer in de boot en dan loopt het uit op een handgemeen.

In de sloep zaten drie mannen en zeven, voornamelijk Engelssprekende meisjes. De schipper en de twee verdachte passagiers waren allemaal blanke Nederlandssprekende personen. Het signalement is -hier- te vinden.

Pin It
Bekeken: 1275x
http://pajak.ponorogo.go.id/slot-mahjong/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://www.bursahayvanatbahcesi.com/slot-pragmatic/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/