Alkmaar, 5 augustus 2013. Er is op zowel De Telefooncentrale als de golfbaan Sluispolder hard gewerkt aan nieuwe exposities van kunst en inmiddels kunnen liefhebbers hiervan genieten en als zij willen objecten kopen. De kunstwerken zijn van verschillende materialen en verschillende technieken. Op de polderbaan Sluispolder zijn onder andere  te zien prachtige polderlandschappen van Cees Vegh, figuren in keramiek, brons en hout van Jan Everwijn, rvs sculpturen van Ton Tuin. En door het hele gerenoveerde pand De Telefooncentrale is ook kunst opgesteld, zoals stenen objecten van Talitha Schiffer, olie op linnen van Nanette Heijnen en David de Visser, natuursteenbeelden van Leoniek Verhage. Meer informatie op de website van Barnsteen.

De Telefooncentrale staat aan de  Koelmalaan 350 te Alkmaar. De golfbaan Sluispolder ligt aan de Sluispolderweg 7. Beide locaties zijn toegankelijk op werktijden (9:00 - 17:00 uur) en er is vrij parkeren. Sluispolder is ook in het weekend open.

Pin It
Bekeken: 1631x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/