Alkmaar, 5 augustus 2013. De mooiste dagen voor tandarts Caroline zijn eindelijk aangebroken in Les Beaux Jours, want ze gaat met pensioen. Maar, dat valt tegen: manlief en dochters hebben hun eigen bezigheden en Caroline blijft met zeeën van tijd zitten. Het plaatselijke seniorenclubje is niets voor haar, een minnaar misschien wel?  Voor de tweede week wordt de indrukwekkende Deense thriller Kapringen vertoond. Wanneer een vrachtschip wordt gekaapt door Somalische piraten ontstaat een beklemmend spel op leven en dood. Met o.a. Pilou Asbæk, bekend van zijn rol als Kasper Juul in Borgen. Jagten, het aangrijpende verhaal van kleuterleider Lucas, die er ten onrechte van wordt beschuldigd een 5-jarig meisje te hebben misbruikt, wordt deze week herhaald.

Wegens de zomervakantie is het aantal jeugdfilms uitgebreid. Dolfje Weerwolfje (6+) is de eerste verfilming van de populaire boekenreeks van Paul van Loon. Dolfje weet niet wat hem overkomt als hij de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig wolfje. En hoe verberg je zoiets? Chimpanzee (7+) draait nog een weekje mee, een film over een zorgeloze jonge chimpansee die ineens wees wordt. De Krekel (3+) draait deze week ook nog. Zeven charmante tekenfilms over de muzikale Krekel. Hij verliest onder andere zijn viool in de buik van een grote cello, bevrijdt zichzelf en andere insecten uit een spinnenweb en hij wordt opgeslokt door een kip. Gelukkig biedt zijn viool vaak uitkomst!

Pin It
Bekeken: 1136x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/