Alkmaar, 31 juli 2013. De repetities bij Vrij Zijn voor het theaterspektakel 'Spiegelbeeld' zijn in volle gang. Naast mooie hoofdrollen voor onder andere Willeke Alberti en Anderson Farah, zijn er ook een aantal leuke rollen weggelegd voor kinderen uit de omgeving Alkmaar. De belangstelling voor de kinderaudities was groot en na drie aansluitende acteerworkshops heeft de regisseur de rollen toebedeeld. De workshops waren bedoeld om de talenten van de kinderen nog beter te ontwikkelen en om samen veel plezier te maken. De inzet van iedereen werd geprezen door de organisatie.

Omdat Vrij Zijn twaalf keer ten tonele treedt met Spiegelbeeld, zijn voor elke rol drie kinderen uitgekozen. Zij zullen op wisselende dagen dezelfde rol spelen. Enkele rollen zijn die van bekende Alkmaarders uit het verleden: Jacob en Adam, de zonen van Dirk van Foreest, Margriet, de dochter van Nanning van Foreest en Jorden, de zoon van Nanning van Foreest. De kinderen die uiteindelijk niet voor een rol met tekst zijn gekozen, hoeven niet al te teleurgesteld te zijn, want ze mogen als figurant alsnog meespelen.

20130731 vrij zijn spiegelbeeld

20130731 vrij zijn workshop 3
Pin It
Bekeken: 1859x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/