Alkmaar, 23 juli 2013. Özkan O. is veroordeeld voor poging tot doodslag. In de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 oktober 2012 was de 36-jarige Langedijker op de Houttil geld aan het pinnen. Twee mannen waar hij eerder woorden mee had belaagden hem. Toen een van de twee een vuist hief om te slaan, sloeg de ervaren kickbokser O. hem direct neer. Deze actie werd door de rechtbank als zelfverdediging aangemerkt, maar vervolgens trapte hij de overeind komende man nog eens hard tegen het hoofd. Voor deze trap werd O. veroordeeld tot de maximale werkstraf van 240 uur en een half jaar voorwaardelijke celstraf. Het slachtoffer moet hij 800 euro betalen, waarvan 530 als smartengeld.

Een eerder akkefietje met Özkan O. kwam ook nog naar voren. In december 2012 had hij zijn 17-jarige dochter bedreigd met de dood. Toen O erachter kwam dat zij een geheime relatie had wilde hij dat ze die beëindigde. De rechtbank ziet in dat conflicten tussen ouders en kinderen niet ongewoon zijn, maar stelt dat doodsbedreigingen hier niet in thuishoren.

Pin It
Bekeken: 3163x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/