Alkmaar, 19 juli 2013. Danny Boyle, regisseur films als Trainspotting en Slumdog Millionaire, heeft weer een meesterwerk afgeleverd met Trance. Veilingmeester Simon werkt samen met een criminele bende om een kostbaar kunststuk te stelen. Maar als Simon bijkomt van een klap op zijn hoofd, opgelopen tijdens de roof, weet hij niet meer waar hij het schilderij verstopt heeft. Met behulp van een hypnotherapeute ontstaat een bizarre puzzel. Oh Boy is een charmante film over Niko, die bijna 30 is maar nog niets met zijn leven heeft gedaan. Als op een dag zelfs een kopje koffie bestellen in Berlijn onmogelijk lijkt te zijn, komt alles in een stroomversnelling. Vriendin, vader, geld, studie...alles gaat bergafwaarts.

Voor de tweede week draait het alom geprezen vervolg op Before Sunrise en Before Sunset: Before Midnight. Negen jaar na de laatste rendez-vous treffen we Celine en Jesse weer, dit keer op vakantie in Griekenland, inmiddels getrouwd en ouders van twee dochters. Dan komt hun relatie zwaar onder druk te staan.

Wegens de zomervakantie is het aantal jeugdfilms uitgebreid. Chimpanzee (7+) volgt de kleine (echte!) Chimpansee Oscar in de Afrikaanse bossen. Dan wordt zijn familie bedreigd door een concurrerende groep en wordt hij wees. Hij zal het alleen niet redden, maar hij krijgt steun uit onverwachte hoek. Lotte en de Maansteen (4+) draait ook nog een weekje.

Pin It
Bekeken: 1622x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/