Alkmaar, 18 juli 2013. De rechtbank heeft Castricummer Galid A. veroordeeld voor bedreiging van restaurantpersoneel. Hij kreeg een boete van 750 euro opgelegd en moet het slachtoffer moet hij 300 euro smartengeld betalen. Op 7 augustus 2012 dronk A. een aantal Bacardi-cola's en liep daarna weg zonder te betalen. De eigenaresse vroeg hem of hij wilde afrekenen. Hij reageerde met doodsbedreigingen, werd handtastelijk en riep dat hij de schoonzoon van Henny Huisman was. Dader en slachtoffer zijn dorpsgenoten. De vrouw vertelde de politierechter dat A. zich nog altijd intimiderend opstelt. 

A. vertelde voor de rechter dat hij zich niet meer kon herinneren dat hij bij het restaurant geweest was. Hij zei slecht tegen sterke drank te kunnen. Zijn advocaat probeerde vrijspraak te regelen en wees erop dat het enige bewijs het woord van de aangeefster was, maar de rechter achtte de bedreiging bewezen. A. heeft de eigenaresse van het restaurant bloemen gestuurd. Overigens bleek A. ex-schoonzoon te zijn van Henny Huisman. 

 

Pin It
Bekeken: 1259x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/