Bateria Unidos 'd Alcmaria en Electric Tribe geven samen een swingend concert op vrijdag 27 januari in Koel310. Het wordt een unieke combinatie van drums, fysiek spel, performance en electronics met invloeden uit wereldmuziek en hiphop.

Unidos is een Alkmaarse percussiegroep en de Braziliaanse kleuren en vlaggen verklappen al waar het bij hen om gaat. Electric Tribe bestaat uit de vier drummers van Extended, onderdeel van Percossa, en producer/bassist Dennis Bordeaux. Dit vijftal levert drumspel, show en electronics met daarin electro, hiphop, en braziliaanse, afrikaanse, japanse wereldmuziek.

Het optreden duurt van 21.00 tot 23.00 uur. De deuren van Koel310 gaan om 20:00 uur open. Tickets à €12,50 en info zijn te krijgen via koel310.nl. Kijk ook op unidos.nu en electrictribe.nl.

Pin It
Bekeken: 3697x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/