Alkmaar, 2 juli 2013. Provadja heeft een factsheet opgesteld met daarin een weerwoord op een aantal stellingen van het college. Volgens voorzitter Willem Laan geeft het college aan dat het JT megacomplex "een impuls zal zijn voor Overstad". Maar Provadja zoekt daarin juist de ware politieke motivatie voor de "offering" van Provadja. Laan vindt het "uiterst merkwaardig dat de wethouder eind november 2011 heel positief stond tegenover herhuisvesting van Provadja in de Harmonie", maar dat "twee voor twaalf JT Bioscopen met plannen kwam voor een megabioscoop, en naar later bleek, ook een gokhal".

De stellingen die Provadja tegenspreekt komen vooral op het conto van Wethouder Van de Ven. Provadja spreekt tegen dat zij continu betrokken was bij overleg. Provadja stelt dat het diverse malen buitengesloten is van overleg, in tegenstelling tot wat wethouder Van der Ven gezegd zou hebben. Zij stelde ook dat een groter publiek bereikt moet worden voor een gezond Provadja en dat dit mogelijk is als het samengaat met JT. Maar Provadja verwacht juist dat het mainstream publiek dat bij JT komt voor commerciële films en de gokhal weinig interesse zal hebben in het aanbod van Provadja. 

Ook de identiteit van Provadja zou gewaardborgd zal blijven in de grote JT bioscoop, maar opnieuw ziet Provadja dat heel anders: "de locatie en het huren alleen al ondermijnen de onafhankelijkheid". Daarnaast wil JT zelf filmhuisactiviteiten ontplooien, en dat betekent volgens Provadja dat er overlegd moet worden over films geschikt voor beide organisaties. Provadja verwijt het college het verloren laten gaan van een provinciale subsidie van 1,25 miljoen euro, en het negeren van mogelijke sponsorgelden en opbrengsten uit verkoop van de huidige locatie in de berekening. Deze week wordt het lot van Provadja definitief bepaald door de politiek.

Pin It
Bekeken: 1376x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/