Alkmaar, 22 juni 2013. Het grootste jongerenfeest van Nederland genaamd Wij Gaan Los komt op Zaterdag 6 juli naar Alkmaar. Wij Gaan Los is voor de leeftijd 16+ en is in het leven geroepen omdat er te weinig van zulke feesten zijn in Nederland voor die doelgroep. Op de eerste editie van LOS treden bekende rapgroep Broederliefde op en Pest One & Sidney. Broederliefde is een rapgroep uit Rotterdam en is heel bekend onder de jongeren met miljoenen bekijks op YouTube. Pest One & Sidney zijn bekend geworden door hun liedje ''Ik steelde van die rijke tatta's'' met 2 miljoen bekijks. Naast deze live acts zullen ook DJ Maistah, MR Ox, DJ KidQ en MC Sopar de avond compleet maken. Rapper Nino bekend van onder andere ''Ali B op volle toeren'' zal ook aanwezig zijn deze avond. 

Wij Gaan Los begint om 22:00 en eindigt om 04:00 uur. Minimale leeftijd is 16+. Het feest vind plaats op Zaterdag 6 juli in Life072, Koelmalaan 310 te Alkmaar. Tickets zijn 10 euro en zijn verkrijgbaar aan de deur en via de website van Wij Gaan Los.

Pin It
Bekeken: 1688x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/