Alkmaar, 12 juni 2013. MKB bedrijven helpen goede doelen door reclame te maken op grote snelwegmasten. Een bedrijf koopt een plek in een mast op de A12, A13 of A4 en maakt op sympathieke wijze reclame voor een miljoenenpubliek. Het bedrag wat een bedrijf daarvoor betaalt gaat via Natuurmomumenten en het Oranje Fonds naar allerlei goede doelen. Dit initiatief is bedacht door Goedmarkt en Interbest en vindt gretig aftrek bij MKB ondernemers. Met Interbest bedacht Goedmarkt deze snelwegactie om geld te genereren voor goede doelen terwijl ook de bedrijven die meedoen aandacht krijgen.

Kim Strauss van het Amsterdamse bedrijf Verbouwexpert: “Wij waren direct enthousiast over Goedmarkt, een nieuw initiatief waar je als ondernemer goede doelen helpt zonder geld te hoeven geven maar door een product of dienst te schenken. De kans om als kleinere ondernemer in de bouw op zo’n grote reclamemast te komen, is natuurlijk uniek. En voelt dubbel goed omdat we met het bedrag goede doelen helpen. We hopen dat mensen hierdoor getriggerd worden onze schenking te kopen, want ook dat bedrag gaat naar goede doelen. Mooie manier van ondernemen met je hart.”

Pin It
Bekeken: 1787x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/