Alkmaar, 7 juni 2013. Op donderdag hield de politie tussen 08.30 en 16.00 uur een grootscheepse verkeerscontrole waarbij het verkeer naar de controleplaats aan de Parelweg in Alkmaar werd geleid, nabij het AFAS stadion. De controle werd uitgevoerd in samenwerking met de Belastingdienst, de Rijksdienst voor het Wegverkeer, de Douane, Stadstoezicht en de ANWB. Er deden 105 personen mee aan de controle. In totaal werden 1650 bestuurders en hun voertuigen gecontroleerd. Dit leverde in totaal 102 bekeuringen op voor rijden zonder gordel, niet handsfree bellen, rijden met ingevorderd kenteken, technische gebreken zoals gladde banden, te hoog geluidsniveau, defecte verlichting, en onjuist beladen en aankoppelen van aanhangwagens. De ANWB heeft 14 keer kleine gebreken verholpen.

De belastingdienst heeft tijdens de verkeerscontrole ruim 4.000 euro geïnt aan openstaande boetes.. Er is op 57 voertuigen beslag gelegd, waarvan er 27 ook daadwerkelijk afgevoerd werden. De douane controleerde 43 voertuigen. In een enkel geval werd een voertuig aangetroffen waarin rode diesel was gebruikt. Daarnaast werden bestuurders bekeurd wegens een ondeugdelijke koelinstallatie in de vrachtwagen, overtredingen met betrekking tot vervoer van gevaarlijke stoffen en onjuiste administratie bij het transport van afval.

Pin It
Bekeken: 1175x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/