Alkmaar, 30 mei 2013. Eigenlijk draait het in het Alkmaarse filmhuis en theater de komende dagen maar om één ding: het Red Provadja Festival. Dit evenement, dat op zondag 9 juni aan het Verdronkenoord plaatsvindt, is erop gericht de stad en politiek te laten zien wat zij gaan missen als er niet snel een oplossing komt voor het in haar voortbestaan bedreigde Provadja. Film, theater, muziek, dans en nog veel meer komen aan bod in een groot feest dat ook wel 'een proeverij van Provadja' kan worden genoemd. De optredende artiesten werken geheel belangeloos mee, dus toegang is gratis. Naast het festival is er ook een regulier programma. De live muziek wordt verzorgd door Yuri Honing. De bekende en veelzijdige jazzsaxofonist komt op donderdag 6 juni met zijn Acoustic Quartet naar Provadja. Honings fijne neus voor goede songs voegt extra spanning en diepte toe aan zijn concerten. Zo weet hij wereldwijd zijn publiek te verrassen en te inspireren.

Provadja Filmhuis presenteert de vrolijkmakende Song for Marion, die draait om een gepensioneerd stel en Marion's relatie met het lokale zangkoor. Wanneer de gezondheid van Marion verslechtert, probeert haar narrige man de passie van zijn echtgenote te volgen door zich bij het muziekgezelschap aan te melden. Langzaam maar zeker kruipt hij uit zijn schulp... Boven Is het Stil gaat zijn tweede week in. De in het binnen- en buitenland geroemde verfilming toont het verhaal van de teruggetrokken boer Helmer, die zijn leven voorgoed ziet veranderen als zijn vader bij hem intrekt en er een knecht bij hem komt werken. Voor de jeugd is er de film Pudding T. De 10-jarige Ivan Olsen is eigenlijk nergens echt goed in, totdat hij op een dag plotseling over superkrachten beschikt. Maar maakt dat hem ook gelukkig?

 

Pin It
Bekeken: 2807x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/