Alkmaar, 29 mei 2013. De gemeente gaat het gesprek aan met cultuurminnend Alkmaar over de thema's talentontwikkeling en cultuurtoerisme. Ruim vijftig verenigingen en instanties zijn daarvoor donderdag in De Telefooncentrale aanwezig om deel te nemen aan de Cultuurconferentie 2013. 

Prominente gast op de conferentie is drummer Lars Nijman. Hij geeft een inleiding Talenontwikkeling in de 21e eeuw. Nijman gaat hierbij vooral in op 'crowdfunding'. Cultureel ondernemer Chris Houtman spreekt over de 'kracht van samenwerking'. Houtman is producent van tv-serie Holland aan Zee en initiatiefnemer van historisch theaterpark Justerland in Geestmerambacht. 

Anderen bespreken de stand van zaken op het gebied van cultuurtoerisme en talentontwikkeling. Hun presentaties vormen tevens het startsein voor discussies in themagroepen. De uitkomsten uit deze gesprekken worden verwerkt in de herijking van de bestaande cultuurnota 'Cultuur zonder grenzen'. De nota dateert uit het jaar 2009. Sindsdien zijn er aanzienlijke veranderingen op zowel economisch als maatschappelijk gebied geweest. Een compleet nieuwe nota verschijnt na de fusie in 2015 met Schermer en Graft-De Rijp. Tot die tijd kiest het bestuur voor een 'herijking' van de bestaande nota. De conferentie geeft hieraan een belangrijke impuls.

Pin It
Bekeken: 1470x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/