Heerhugowaard, 29 mei 2013. Vrijdag 31 mei staat bij Cool Kunst en Cultuur caberetier Ronald Smink op de bühne met zijn show Bonanza. De humor van de uit Joure afkomstige Ronald Smink werd na zijn vorige show Bor Knokdoor Het Parool in het rijtje van Bert Visscher en Jochem Myjer geplaatst. Met zijn Friese tongval en wilde gebaren deed hij verslag van het leven in zijn Friese geboorteplaats 'waar de gordijntjes nog altijd voor de keukenkastjes hangen'. In zijn nieuwe voorstelling Bonanza gaat de volumeknop nog een stukje omhoog. Ronald is sneller en energieker, maar ook teder en gevoeliger geworden. Hij laat in Bonanza zijn gedachtes de vrije loop. Reken dus wederom op een absurde voorstelling met fantasierijke verhalen.

Op zaterdag 1 juni vindt de eerder aangekondigde Open Dag van Cool plaats. Een feestelijke middag waarbij ervan alles te  beleven is op het gebied van muziek, theater & musical en beeldende kunst. Op deze manier wordt meteen het cursusaanbod voor 2013-2014 kenbaar gemaakt. Op zondag 2 juni vindt het eveneens eerder aangekondigde Keyboardevent 2013 plaats, met onder andere een gelegenheidsorkest van ongeveer 50 keyboardleerlingen. Na het concert volgt een optreden in Café Cool van de improvisatieklas.

Pin It
Bekeken: 1401x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/