Afgelopen weekend waren de judoka's van Tom van der Kolk goed op dreef. In de West-Friese judocompetitie stonden de mannen al aan kop, maar de junioren nu eindelijk ook. Over alle tegenstanders werd heen gewalst. 

Stadsgenoot Randers is met maar liefst 18-0 overlopen en ook Team Ben Rietdijk uit Velserbroek won geen partij. Judo Academi Amsterdam won slechts één partij van het ontketende team van Tom van der Kolk (16-2). Alleen het team uit Amsterdam Zuid-Oost kon weerstand bieden met drie keer winst (12-6). Sinds tijden staat het jeugdteam van v.d. Kolk ook weer bovenaan in de competitie.

Tristan Vreeling pakte op een groot internationaal judotoernooi in Den Haag de eerste plaats en Jonathan Houkes, Neal Armand, Stan van der Bij en Pim Hendriks de tweede. Derde plaatsen waren er voor Fleur Sinnema, Niels Vaartjes, Annick Baas en Dylan van der Kolk. Een vijfde plaats was er voor Colin van der Kolk.

Pin It
Bekeken: 3686x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/