St. Pancras, 18 mei 2013. Op 20 mei, tweede Pinksterdag, bundelen Volkstuinvereniging West Beverkoog en Kinderboerderij Jong Leven te Sint Pancras hun krachten en organiseren samen een groots Lentefeest. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn er allerlei aktiviteiten bij de volkstuinvereniging zoals een markt met onder andere bloemen, honing van de imker en vergeten groenten en kruiden. Er is ook een speurtocht met schatgraven voor de jeugd en er zijn historische landbouwwerktuigen te bekijken. Om 14.00 uur worden bij Kinderboerderij Jong Leven de schapen weer van hun warme vacht bevrijd door professioneel schapenscheerder Jan Ros. De kinderen mogen helpen bij het verwerken van de wol op het spinnewiel. Ook is er de mogelijkheid tot 'schaap plakken' en vilten voor de kinderen. De kleinsten tot 8 jaar kunnen een ritje maken op een pony. Het Rad van Fortuin is weer aanwezig, met vele leuke prijzen en er is een kleine tentoonstelling over het leven van het schaap.

Het Lentefeest wordt gehouden aan het Janspad (voorheen AVH Destreelaan 155). Het complex van de volkstuinvereniging is gelegen achter de kinderboerderij. De toegang is gratis.

Pin It
Bekeken: 1342x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/