Alkmaar, 14 mei 2013. De afdeling kindergeneeskunde van Medisch Centrum Alkmaar (MCA) houdt op woensdag 5 juni 2013 een inloop-kindermiddag over allergie. Deze informatieve middag is bestemd voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en hun ouders. Op een speelse manier worden de kinderen geïnformeerd over allergie en hoe er mee om te gaan. Zo kunnen ze eenvoudige vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren, waarbij de aanwezige clown hen een handje helpt. Voor ieder kind wacht er aan het einde van de middag een leuke verrassing.

De verschillende activiteiten vinden tussen 14:00 en 16:00 uur plaats in de Aletta Jacobszaal (huisnummer 176). Om deze kindermiddag bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met de balie van patiëntenvoorlichting (huisnummer 037) van MCA. 

In de week van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juni organiseert de afdeling kindergeneeskunde verschillende activiteiten die in het teken staan van allergie, zoals een scholingsavond en activiteiten voor zorgspecialisten.



Pin It
Bekeken: 1945x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/