Alkmaar, 13 mei 2013. De vestiging Bibliotheek Kennemerwaard Alkmaar Centrum wordt heringericht. Nieuwe inzichten hebben geleid tot andere ideeën over dienstverlening en presentatie van de collecties. In de nieuwe bibliotheek komt een opvallende entree met presentaties en belettering. In een oogopslag is te zien wat waar te vinden is. Via een catwalk komt de bezoeker langs actueel materiaal, servicedesk, inname en uitlenen, internet, en leestafels. Opvallende presentaties worden getoond in negen verschillende werelden waar de collectie is afgestemd op diverse klantgroepen.

Op de begane grond kan het publiek experimenteren met apparatuur en nieuwe media in het Medialab. In deze ruimte is elke dag wel een cursus, workshop of presentatie. Het Podium biedt plaats aan grote en kleine voorstellingen, een lezing of een boekpresentatie. Er zijn gezellige zitjes, voldoende studie- en werkplekken en een horecavoorziening. Op de eerste etage is het mogelijk om een stilteplek te reserveren of met een groepje in een spreekkamer te werken. In het GreenPoint is aandacht voor Groen en Duurzaamheid. Lokale instellingen en organisaties hebben hier de mogelijkheid om de bezoekers over hun initiatieven te informeren. Tijdens de Open Dag op 24 mei kan het publiek tussen 19:00 uur en 20:30 uur meer te weten komen over deze make-over.

Pin It
Bekeken: 1084x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/