Na drie vrije weekenden speelden de dames van DAW in Haarlem voor het eerst dit seizoen met een compleet team. De spirit zat er goed in en dat resulteerde in een 4-5 overwinning tegen directe concurrent ZV Haerlem 2 en behoud van aansluiting met de middenmoot in de Bonds 2e klasse A.

In het eerste kwart kon Romee Heister zich vrijmaken en een prachtig schot lossen om terug te komen tot 1-1. Het tweede kwart was voor de tegenstanders met een doelpunt en in het derde liepen ze uit naar 3-1 in een overtalsituatie. DAW gaf echter direct antwoord en scoorde ook via overtal. Cynthia Kleppe verraste daarna de keeper met een fabuleus doelpunt voor 3-3, maar Haerlem wist in nog een 'man meer' situatie te scoren en kwam weer op voorsprong.

In het laatste kwart maakte Saskia Kansen via overtal weer de gelijkmaker. Met nog geen halve minuut te gaan kregen de DAW-dames in een time-out opdracht de bal in de ploeg te houden en pas met 10 seconden over wat te proberen. Tessa Naber pakte die aanwijzing uitstekend op en forceerde een strafworp. Deze werd koel door Romee Heister benut voor de 4-5.

Bekeken: 2818x