Alkmaar, 2 mei 2013. Op 29 april reikte burgemeester Piet Bruinooge aan Oranjevereniging Oudorp en SV Koedijk officieel een oranje strik uit. De oranje strik is een initiatief van het Nationaal Comité Inhuldiging. Burgemeesters mogen deze toekennen om bijzondere initiatieven in hun gemeente te belonen als officiële erkenning in het kader de Inhuldiging van koning Willem-Alexander. In de brief die de burgemeester aan Oranjevereniging Oudorp en SV Koedijk heeft gestuurd staat: 'Vanwege de inzet van uw vereniging om op 30 april een gezellig en aantrekkelijk evenement te organiseren, voor jong en oud, ken ik uw vereniging hiervoor graag een oranje strik toe." Naast de eer van de toekenning en het mogen gebruiken van het officiële logo krijgen de verenigingen een oorkonde.

De oranje strik is het officiële logo van het Nationaal Comité inhuldiging. Het comité heeft burgemeesters gevraagd om lokale activiteiten, die origineel, positief en authentiek zijn, te belonen met de toekenning van een oranje strik. Dit betekent dat de betreffende organisatie het logo mag gebruiken voor de bekendmaking van de eigen festiviteiten. Daarnaast worden de winnaars met hun activiteit vermeld op de website www.mijndroomvooronsland.nl. Het logo is niet overdraagbaar en mag niet commercieel worden gebruikt. Aan de toekenning is geen financiële ondersteuning verbonden.

Pin It
Bekeken: 1078x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/