Alkmaar, 29 april 2013. Op donderdag 2 mei vindt de opening van de foto expositie 'Van Binnen Uit' plaats in Grand Café De Studio. Na het officiële gedeelte wordt dat gevierd in de nieuwe Plein Zaal van Theater De Vest met meer werk van Frits de Beer en een muzikaal verrassingsprogramma. Alkmaarder Frits de Beer is fotograaf, filmmaker en conceptueel denker. Een jaar of drie geleden begon hij met het fotograferen van vrienden. Later kwamen daar bezoekers, medewerkers van Theater De Vest en artiesten als Halina Reijn en Jacob Derwig bij. Allen in een donkere ruimte met de ogen gesloten en slechts een waxinelichtje voor het licht. "Denkend aan iets heftigs, iets leuks of wat dan ook. Deze omstandigheden druisten in tegen alle wetten van de fotografie en daarom was het zo leuk om te doen! Het mooie is dat je, zelfs met ogen dicht, ziet waar mensen aan denken," aldus een enthousiaste Frits.

Tussen 22 april en 2 oktober wordt er binnen de muren van Theater De Vest gewerkt aan een grote metamorfose. In de tussentijd kunnen artiesten het toneel niet op en blijft het voor buitenstaanders een grote verrassing wat daar gebeurt. Een perfect moment voor 'conceptueel denker' en bewust Alkmaarder Frits de Beer om een fotoproject waar hij al drie jaar aan werkte, voor te stellen.

Frits de Beer: "Toen ik Peter Blaauboer (directeur Theater De Vest) ontmoette tijdens een radio interview viel alles op z'n plek: de fotoexpositie sluit naadloos aan op de fase waar De Vest zich in bevindt. Door ook de handen ineen te slaan met Copycentre Alkmaar, kan deze expositie op een prachtige manier tentoongesteld worden, achter het glas van de voorgevel van het theater."

Pin It
Bekeken: 3181x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/