Alkmaar, 9 april 2013. Zaterdag 13 april is het zover en staan 42 jonge mensen van Oberon op het podium van Theater de Vest voor de musical Pippin. De musical is bewerkt door de schrijver van de musical Wicked en is deze maand weer nieuw uitgebracht op Broadway. Voor regisseur Jacqueline Martèl is dit haar laatste productie bij Oberon. Ze sluit de succesvolle serie musicals Aïda en Rent af met een komedie. Na een aantal jaren drama was het tijd voor iets totaal anders. Op het eerste gezicht lijkt Pippin een vrij simpele en overzichtelijke musical. Het verhaal loopt zonder veel omwegen van A naar B. Maar niets is wat het lijkt. Oberon waarschuwt het publiek zichzelf niet te verliezen en zichzelf de vraag te stellen: "Hoe ver zou ik gaan voor eeuwige roem?"

De komische inslag van Pippin zorgde voor een totaal andere manier van repeteren voor de groep van 13 tot 21 jaar oud, want niets is moeilijker dan mensen laten lachen. Oberon heeft voor het eerst publiek uitgenodigd bij elke doorlooprepetitie. Dit maakte deze repetities extra spannend, maar wel een goede manier om de bedachte grappen te testen op echt publiek. De positieve reacties en tips zorgden ervoor dat de spelers steeds meer vertrouwen kregen en hun creativiteit de vrije loop lieten.

Er zijn twee voorstellingen op zaterdag 13 april: om 14:30 uur en om 20:15 uur. Toegangskaarten kosten 18,50 euro en zijn verkrijgbaar via Theater De Vest. Bij afname van 10 kaarten of meer is er een korting van 2,50 euro korting per stuk. Meer informatie over deze aktie of een voorproefje van de musical zijn te vinden op de website van Oberon Theater. Het team zoekt overigens nog talent voor de nieuwe producties en organiseert hiervoor audities. Ook hierover valt te lezen op de site.


Pin It
Bekeken: 1477x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/