Alkmaar, 2 april 2013. Recentelijk heeft Provadja de noodklok geluid en een petitie opgesteld, maar ondertussen weerhoudt niets ze ervan om weer een gevarieerd programma samen te stellen. In het kader van de autismeweek speelt theatergroep Bint op vrijdag 5 april de voorstelling Een Indiaan in Huis, een ontroerende verhaal voor iedereen vanaf tien jaar over autisme en de impact ervan op de omgeving. Zaterdag 6 april wordt de Theaterzaal verhuurd aan improvisatiegroep Papaver: lachen, gieren, brullen en soms ontroering. IIn samenwerking met het Architectuur Informatiecentrum Alkmaar draait woensdag 10 april de film After the Factory, over hergebruik van oude industriële panden.

Deze week aan speelfilms Provadja: de nieuwe Bertolucci genaamd Io e Te, gebaseerd op de roman Jij en Ik van Ammaniti. Lorenzo wil het liefst met rust gelaten worden, maar als hij alleen in Rome is staat opeens zijn halfzus Olivia voor de deur. Great Expectations is de verfilming van Charles Dickens' gelijknamige klassieker. De arme weesjongen Pip krijgt een luxe leven dankzij een anonieme gift, maar het lukt hem niet de mooie Estella te veroveren. Offline is de bijzondere Vlaamse film -met soundtrack van Triggerfinger!- over een ex-bajesklant die zijn leven probeert op te pakken. Hij wil leven van het herstellen van wasmachines en zich verzoenen met zijn gezin. Maar dan komt hij voor een moeilijke beslissing te staan. Voor de jeugd is er op zondag 7 april de charmante film Stip & Vlek (3+), over twee dartele vriendjes die van het ene in het andere avontuur buitelen.

Voor nadere informatie over het programma en de petitie van Provadja, klik -hier-.

Pin It
Bekeken: 1369x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/