Regio, 27 maart 2013. Leerlingen van de afdeling Haarmode van het ROC Horizon College hebben maandag 25 maart gestreden om de trofee voor de beste metamorfose. Bij de derdejaars leerlingen won Angela Sikkens uit Bovenkarspel. Bij de tweedejaars leerlingen won Lisa Hilhorst uit Abbekerk. Margharita Grigoryan uit Heerhugowaard was de beste van de eerstejaars. De wedstrijd werd op het Horizon College in Heerhugowaard gehouden. In totaal deden 143 leerlingen mee. De metamorfose-wedstrijd werd voor de derde keer georganiseerd en is verplicht voor alle leerlingen die van de afdeling Haarmode in Heerhugowaard.

De deelnemers aan de metamorfosewedstrijd volgen de opleiding Junior Kapper en Kapper. Ze verzorgden een volledige metamorfose op een professionele oefenkop, die door zowel een vakjury en een lekenjury beoordeeld werd. De deelnemers werden tijdens de beoordeling verrast met een modeshow van leerlingen van de afdeling Detailhandel, mogelijk gemaakt door Sunny & Djive. Het was bijna niet te zien dat deze leerlingen onbekend waren met de catwalk. Na de modeshow was het tijd voor de haarmodeleerlingen om hun creaties aan het publiek te laten zien, die danwel keurig en draagbaar waren of juist extreem en extravagant. Uiteindelijk volgde de juryuitslag en de prijsuitreiking. Er waren geen Alkmaarse prijswinnaars.

De derdejaars top drie van links naar rechts: nr. 1 Angela Sikkens (Bovenkarspel), nr. 3 Maartje de Haas (Heiloo) en nr. 2 Margo Louwman (Schermerhorn).

20130327 ROC haarmode

 

Pin It
Bekeken: 1407x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/