De VVD Alkmaar maakt zich zorgen over het aantal zwervers dat zich momenteel in Alkmaar ophoudt. Inwoners in met name winkelcentrum de Hoef en de Mare zouden zich niet meer veilig voelen in hun eigen buurt. Ook steekt het de VVD dat de parken van Alkmaar door zwervers worden gebruikt als ‘campings’.

In de Hoef hebben al meerdere inwoners meldingen gedaan bij de wijkagent, maar deze wijkagent stuurt de inwoners volgens de VVD terug naar de gemeente met de opmerking “Wij zijn er om boeven te vangen en niet om zwervers uit parken en winkelcentrums te verwijderen.” De VVD Alkmaar stelt daarom een aantal vragen aan het college.

Ten eerste wil de partij weten of het college ervan op de hoogte is dat een toenemend aantal zwevers zich ophoudt in winkelcentra de Hoef en de Mare en in parken, en dat de wijkagent klagende inwoners naar de gemeente verwijst. Ook is de partij benieuwd of het college een verband ziet tussen Het Heem en het aantal zwervers in Hoefplan. Als laatste vraagt de VVD wat het college van plan is om te gaan doen aan deze problemen.

Pin It
Bekeken: 4568x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/