Alkmaar, 21 maart 2013. Met Open Alkmaar presenteert Provadja op 22 maart kurkdroge humor, muziek op een houten dwarsfluit, sitdown-comedy en liedjes over zaken als een verregende vakantie met familie. Wie er optreden onthult Provadja nog even niet. In de serie Blind Date is er op 21 maart de voorstelling Avondland van Sadettin K?rm?z?yüz, over net niet-Turks zijn in Turkije, machismo, schoenpoetsers en meer. Sadettin speelde de voorstelling al in 2008, maar mede door de invloed van de PVV, Obama's presidentschap en de crisis is het tijd voor een update. Papaver organiseert op 23 maart het Nannie Sterk-toernooi, een combinatie van improvisatie en theatersport brengen.


Er is ook weer film. In 'De Ontmaagding van Eva van End' komt de Duitse uitwisselingsstudent Veit rond oorlogstijd logeren bij de familie Van End. Hun wereldbeeld word hierdoor overhoop gegooid. Dan worden Eva's ouders deporteerd. Tijdens de ellende ontmoet ze een Joodse vluchteling en moet ze afwegen of hij te vertrouwen is. Het accepteren van hulp is ook een thema in het Oscar-winnende drama 'Amour'. Als Anne een hersenbloeding krijgt, is het aan George om zijn vrouw te verzorgen. Maar dat brengt heel veel onmacht met zich mee.

Voor de kleinsten is er zondag 24 maart de charmante film Stip & Vlek (3+) over twee dartele vriendjes die van het ene in het andere avontuur buitelen. Papaver treedt op 23 maart op, dat met het Nannie Sterk-toernooi een improvisatievoorstelling en theatersport brengen.

 

Pin It
Bekeken: 1313x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/