Alkmaar, 18 maart 2013. Aansluitend op de Algemene Ledenvergadering van 3 april van de Sportraad BES zal voormalig winnaar van Olympisch goud, de volleyballer Ron Zwerver, zijn ideeën uit de doeken doen over talentontwikkeling. Zwerver is bij de Nevobo in functie om jonge volleybaltalenten zo vroeg mogelijk op te sporen en klaar te stomen voor het grote werk. Aan bod zal komen wat een amateurvereniging kan doen om talenten te begeleiden en het ze naar de zin te maken. Ook bespreekt hij de mogelijke spagaat tussen de wens talent te ontwikkelen, en de andere leden niet tekort willen doen.

Een groot talent in de club hebben lijkt op heel mooi, maar deze is veelal niet goed uitgerust qua mensen en middelen om ze te herkennen en te begeleiden. Ron Zwerver onderzoekt de mogelijkheden. En hij weet hoe zwaar het is om aan de top te komen en het allerhoogste te halen. Die ervaring probeert hij te delen met jonge talenten, met sprekende beelden en anekdotes uit zijn toptijd.

De presentatie van Zwerver op 3 april is vrij te bezoeken, ook voor niet-leden van de Sportraad BES. De ALV van de Sportraad BES start om 19.30 uur. Toegang voor de presentatie is er vanaf 20.30 uur . Aanmelding is gewenst en kan per mail. De locatie is Sportcentrum De Beeck, Bergen. 

Pin It
Bekeken: 1142x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/