Alkmaar, 14 maart 2013. Half april start de zaalvoetbalacademie van FC Plubos wederom met een reeks trainingen voor meisjes in de leeftijd van 10 tot 18 jaar. Er worden 10 clinics gegeven op zondag, vanaf 14 april in sporthal De Meent. Een aantal deelneemsters mag meedoen aan een afsluitend toernooi voor talententeams in Amsterdam. 'De afgelopen cyclus hadden we een grote groep enthousiaste meiden van alle leeftijden met veel talent' oppert Brigitte Pluijmers, aanvoerster van de Eredivisionist en tevens voorzitter van de club. Het winnen van het toernooi tegen andere prominente talententeams van clubs uit de eredivisie benadrukte dat nog even.

Een aantal meiden uit de academie zit zelfs al in de damesselectie, onder andere uitzonderlijk talent 17-jarige Amy Visser. Maar ook andere meiden ontwikkelen zich gestaag. 'Natuurlijk hopen we deze lijn voort te zetten. We weer zoveel mogelijk meiden de kans bieden. De trainingen worden gegeven door keepster Nanouk Groentjes en Marianne Pluijmers, samen met andere speelsters van het eerste, en onze coach Ron Admiraal.' vervolgt Brigitte, die zeer trots is op de academie en de inzet van alle betrokkenen. Ook de jonkies zijn gemotiveerd. De 11-jarige Fleur Baart blijkt een talentje te zijn en is erg enthousiast, en haar speelstijl heeft wel wat weg van die van Amy. Een jong talententeam van gemiddeld 11 jaar speelde 8 maart een voorwedstrijd in de Meent.

Wie denkt de vrouwen uit de eredivisie wel een lesje te kunnen leren, of wie het gewoon leuk lijkt om kennis te maken met of beter te worden in zaalvoetbal is van harte welkom op zondagen van 10.30 uur tot 12.00 uur in De Meent. Om een indruk te krijgen zijn foto's te bekijken de Facebook en is er meer informatie te vinden op de website van FC Plubos of Twitter.

 

Pin It
Bekeken: 1159x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/