De Alkmaarse PvdA gaat woensdag 31 augustus in gesprek met Alkmaarders over een ander gemeentelijk diversiteitsbeleid. De partij is van mening dat Alkmaar de laatste jaren achterloopt op dit gebied wil “stevig inzetten op een energiek en sterk diversiteitsbeleid, dat breed wordt gedragen en representatief is voor deze tijd”.

Er zijn drie deskundigen aanwezig die diverse onderwerpen rond diversiteit inleiden: Naima Ajouaau discussieerde onlangs in het TV-programma Pauw over het mogelijke boerkini-verbod en Luc Hofmans is van Art. 1 Bureau Discriminatiezaken Noord-Holland Noord. De derde spreker is Songul Mutluer.

De PvdA Alkmaar heeft in de raad een initiatiefvoorstel ingediend om te komen tot een meer samenhangend gemeentelijk diversiteitsbeleid en wil daarmee streven naar een gemeente die de kracht van diversiteit optimaal benut, om een levendiger en sterker gemeente te creëren.

De avond wordt gehouden in Wijkcentrum Thuis in Overdie aan de Van Maerlantstraat 8-10. De bijeenkomst begint 20.00 uur. Raadsleden Hester Veenhuijsen en Mohamed Nabih heten de aanwezigen welkom. Vervolgens komen de drie deskundigen aan het woord, en vervolgens wordt er in groepjes gediscussieerd over de aangesneden thema's. Op het eind komt iedereen weer bij elkaar om alles plenair te bespreken. Als laatste is er de mogelijkheid om na te praten of te netwerken. Meer informatie is te vinden op www.pvdaalkmaar.nl.

 

Pin It
Bekeken: 3448x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/