Alkmaar, 30 januari 2013. De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die plaatsvond op donderdag 29 november 2012 omstreeks 01.30 uur op de Wognumsebuurt in Alkmaar. De verdachte heeft de voornaam Mark. Op het genoemde tijdstip werd een 41-jarige vrouw uit Bergen beroofd van haar tas. De vrouw kwam net uit de trein en zag een man heen en weer lopen. Op het moment dat zij haar fiets open maakte werd haar tas, met daarin onder anderen een iPhone, door de man van haar schouder getrokken. Het slachtoffer rende nog achter de man aan richting de Bergerweg. Hij ontkwam echter.

De man had een leeftijd van 25 tot 30 jaar en een lengte van 1.65 tot 1.69 meter. Hij droeg een donkere joggingbroek, donkere bovenkleding met capuchon en witte schoenen. Uit onderzoek is gebleken dat de gestolen GSM in gebruik is geweest bij twee Alkmaarders, die door de politie als verdachte zijn gehoord. Uit het verhoor kwam naar voren dat de GSM gekocht was van een man met de voornaam Mark. De politie zoekt getuigen van de beroving of mensen die de verdachte herkennen op basis van het signalement en de voornaam Mark. Anoniem melding doen kan ook via Meld Misdaad Anoniem. 

Pin It
Bekeken: 1355x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/