De brandweer van Heerhugowaard werd donderdagochtend om vier uur gealarmeerd in verband met een automatische brandmelding aan de Roze Flamingo in Heerhugowaard. Eenmaal ter plaatse bleek het niet om een brand maar om een flinke plofkraak te gaan.

De schade aan, in en bij het pand is aanzienlijk. De daders hebben de geldautomaat volledig uit de muur geblazen. Wat ooit de ruimte achter de geldautomaat was ligt vol met brokstukken en de tussendeuren naar de supermarkt zijn door de kracht van de explosie uit de ophanging geblazen.

De politie meldt dat getuigen hebben gezegd kort na de knal een aantal personen gezien te hebben. Deze personen gingen er vandoor in een personenauto. De forensische recherche doet ter plaatse onderzoek en daarbij wordt ook een speurhond is ingezet. Het is niet duidelijk of de supermarkt vandaag nog open gaat.

Pin It
Bekeken: 3783x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/