Alkmaar, 14 januari, 2013. De programmaraad Alkmaar stelt het definitieve radio- en TV-advies 2013/2014 vast na de openbare vergadering van woensdag 9 januari. Er zijn een aantal wijzigingen. Wat betreft de TV-zenders is besloten is om TLC/ Animal Planet te vervangen met MTV. Bij de radio zijn er drie wijzigingen. Medi 1, WDR Funkhaus Europa en BBC Worldservice zullen niet meer geadviseerd worden en vervangen worden door Radio France Internationale, FIP en BBC 1. John van der Rhee, voorzitter van de Programmaraad Alkmaar, is tevreden met het advies dat er ligt: "In deze tijd van digitale pakketten blijft het noodzakelijk om voor de analoge radio en televisie met een gedegen en pluriform advies te komen. Daarnaast heeft een aantal inwoners van Alkmaar hun betrokkenheid getoond en een zienswijze ingediend".

De Programmaraad Alkmaar dient een pluriform pakket van 25 radiozenders en 15 TV–zenders te adviseren aan UPC. Volgens de Mediawet dient UPC deze zenders door te geven. Van de radiozenders moeten er zeven verplicht worden gekozen en aangevuld worden met tenminste twee Nederlandstalige Belgische VRT-radiozenders. Voor TV geldt een voorgeschreven aantal van zeven. Dit zijn de zogenaamde 'must carry' zenders. Naar eigen inzicht vult UPC deze aan tot het standaardpakket voor radio en TV.

Het basis radio-pakket 2013/2014 bestaat uit:
Must-carry: Radio 1, Radio 2, Radio 3FM, Radio 4, Radio 5, Radio Noord-Holland (RTV-NH) en Alkmaar Centraal
Nederlandstalige Belgische VRT-zenders: VRT 1, VRT 3 Klara en VRT Studio Brussel
Overige radiozenders: BNR, BBC 1, BBC 2, Radio France Internationale, Deutschlandfunk, TRT FM, Sublime FM (voorheen Arrow Jazz FM), Concertzender, FunX, Arrow Classic Rock, Wild FM, FIP, RadioNL, 100%NL en WDR4.

Het basis TV-pakket 2013/2014 bestaat uit:
Must-carry: Nederland 1, 2 en 3, VRT TV1, Canvas, TV Noord-Holland (RTV-NH) en Alkmaar Centraal
Overige TV-zenders: ARD 1, BBC 1, TV 5 Monde, CNN International, Brava NL, Eurosport, Nickelodeon en MTV.

Het volledige radio- & TV advies staat op de website van de programmaraad. 

Pin It
Bekeken: 1380x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/