Alkmaar, 14 januari 2013. De politie is op zoek naar getuigen die vrijdagavond 11 januari twee jongens op een witte brommer of scooter hebben gezien in of in de omgeving van de Albertina Agnesstraat en/of Percivalstraat. Rond 19.15 uur probeerden de jongens in te breken bij een woning aan de Albertina Agnesstraat via de achtertuin. Met een steen werd geprobeerd de achterdeur te verbreken. Toen dit niet lukte gingen de twee ervandoor. Rond 21.30 uur werd er op dezelfde manier geprobeerd in te breken bij een woning aan de Percivalstraat. De bewoonster lag te slapen en hoorde glas breken. Toen zij keek zag zij jongens wegrennen.

Het woninginbrakentea van de politie vraagt eventuele mensen die de jongens op de witte brommer of scooter vrijdagavond hebben gezien, of relevante informatie kunnen verstrekken, contact met hen op te nemen. Dit kan via het reguliere nummer 0900-8844. 

Pin It
Bekeken: 1001x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/