Alkmaar/Amsterdam, 12 januari 2013. De opleidingsmarkt VUmc/GGZ inGeest is een uitstekende kans voor schoolverlaters om zich te oriënteren op een opleiding in de zorg. Tijdens de open dag komen verschillende opleidingen aan bod. Van verpleegkundige tot radiotherapeutisch laborant en van operatieassistent tot medewerker zorgadministratie. Het is een middag die scholieren met de wens om in de zorg te gaan werken niet zouden moeten missen. Deze opleidingsmarkt vindt op woensdag 16 januari 2013 van 13.30 tot 15.30 uur in VU medisch centrum plaats. 


Informatie over opleidingen op HBO-niveau:
- Verpleegkunde samen met hogescholen in de regio
- Operatieassistent
- Anesthesiemedewerker
- Radiodiagnostisch laborant
- Radiotherapeutisch laborant
- Medisch nucleair werker
- Zorgadministratie

Informatie over opleidingen op MBO-niveau:
- Verpleegkunde samen met ROC TOP
- Analist (MLO) (in service opleiding samen met Amstel Academie)
- Medewerker zorgadministratie

Bezoekers zijn welkom op woensdag 16 januari 2013 van 13.30 tot 15.30 uur in VU medisch centrum, ziekenhuisgebouw, De Boelelaan 1117, 1081 HV Amsterdam. Kijk voor meer informatie hier.

 

Pin It
Bekeken: 1426x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/