Alkmaar, 27 december 2012. Het nieuwe jaar staat voor de deur en Theater De Vest heeft zich goed voorbereid. Het brengt een breed aanbod aan voorstellingen. Meteen op 1 januari wordt afgetrapt met het Wintercircus Martin Hanson. Verder is er This is Ish, een voorstelling dingt mee naar de Zapp Theaterprijs 2013. Dan zijn er nog optredens van Danny de Muck & Henk Poort, van Ruben Nicolai en Mathilde Santing. Ook zullen Youp van 't Hek en Liesbeth List op het podium komen te staan, maar hun voorstellingen zijn uitverkocht, dus is het afwachten of er kaarten vrijkomen. Hiernaar kan contact opgenomen worden met de kassa van het theater. 

Een paar van de vele optredens uitgelicht: Bij het Wintercircus speelt het live circusorkest de sterren van de hemel, dierenhoeven trappelen door een dikke laag zaagsel op het toneel, topacrobaten suizen door de lucht met salto's en flikflaks. Dat kan maar één ding betekenen: Wintercircus Martin Hanson is weer in de stad. De ruim vijftig medewerkers van het enige echte circus in het theater presenteren ook deze winter weer een gezellig topspektakel voor het hele gezin.  De artiesten die bij Wintercircus Martin Hanson optreden, vallen vaak niet veel later in de prijzen op grote circusfestivals in Monte Carlo, Massy of Boedapest.

Regisseur en choreograaf Marco Gerris en zijn crew laten in op donderdag 10 januari in THIS is ISH met veel humor en positieve energie zien waar ze voor staan en voor willen vechten. Ze nemen risico's, buigen de regels en blijven zich vernieuwen. Free running, parkour, hiphop, breakdance, acrobatiek, modern dance en house: THIS is ISH! Deze voorstelling dingt mee naar de Zapp Theaterprijs 2013, een prijs van een kinderjury.

Danny de Munk en Henk Poort zijn, behalve goede vrienden, rasentertainers van de zuiverste soort. Het zijn mannen die weten wat gezelligheid is. Na het grote succes van hun eerste gezamenlijke theatershow Jeugdherinneringen keren de heren nu terug met deel 2 op zaterdag 12 januari. In de rug gesteund door een prima liveband brengen ze een compleet nieuwe show waarin ze het publiek opnieuw meenemen langs dierbare herinneringen. Met sketches en muziek brengen De Munk en Poort een muzikaal eerbetoon aan hun voorbeelden en kijken ze terug op hoogtepunten uit hun carrières, natuurlijk voorzien van een stevige portie humor.

Na voorstellingen met de Lama's en de Grote Improvisatieshow gaat Ruben Nicolai komend seizoen solo. Aan de hand van het medium televisie bespreekt de cabaretier en tv-maker in 'Little Friday' op donderdag 17 januari zijn gevoelens van verbijstering, zijn geluksmomenten en de rest van zijn leven. In het uur voor de pauze krijgt u een cabaretesk kijkje in de keuken van de televisie en die van Ruben zelf. Na de pauze gaan de aanwezigen aan de slag met het lesmateriaal om zelf een tv-programma te maken waarvan ze in Hilversum alleen maar kunnen dromen.

Ga voor het volledige programma naar de website van Theater De Vest.
Pin It
Bekeken: 1750x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/