Alkmaar, 27 december 2012. Het nieuwe jaar begint goed in Provadja. Daar draait vanaf deze week namelijk Cloud Atlas, de onverfilmbaar geachte bestseller van David Mitchell. De film is geregisseerd door de broeders Wachowski (The Matrix-trilogie) en Tom Tykwer (Lola Rennt, Perfume), en is een episch verhaal dat eeuwen omspant. Daarnaast draait er de charmante Franse film Populaire over de 21-jarige beeldschone Rose, die in het Frankrijk van de jaren '50 haar talent voor typen ontdekt. Haar nieuwe baas Louis stimuleert haar om mee te doen aan typwedstrijden. Populair is ook de keuze voor 'CineMum' deze week, waarbij Provadja moeders en met babies bijstaat voor een leuk avondje film.

Al voor de derde week in de zalen van Provadja draait Amour, het uiterst succesvolle en ingrijpende meesterwerk van Michael Haneke. Jonge bezoekers kunnen genieten van Lotte en de Maansteen (4+), een prachtige animatiefilm. Zal Lotte het geheim van de steen ontdekken? Tony 10 (7+) vertelt het verhaal van Tony, die heel trots is op zijn vader. Maar dan vermoedt hij dat zijn vader verliefd is geworden op niemand minder dan de koningin. Tony probeert zijn ouders weer bij elkaar te brengen en krijgt daarbij zelfs hulp van het Koninklijk Huis.

Op vrijdag 4 januari is het weer tijd voor Open Alkmaar. Jonge talenten krijgen de kans om op deze avond hun podiumkunsten te laten zien aan het publiek. Zondag 6 januari is er de ontzettend leuke theatervoorstelling voor de kleintjes genaamd Roodknopje (2+), over een knopje waar je niet op mag drukken. En wie de verleiding niet weerstaat komt terecht in een wonderlijke wereld waar paddestoelen groeien, eieren vliegen en draakjes dansen.

Kijk voor meer informatie op de website van Provadja. Foto: Scene uit Cloud Atlas


 
Pin It
Bekeken: 1868x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/