Alkmaar, 27 december 2012. De politie hield dinsdagavond om 18.21 uur op de Dillenburgstraat in Alkmaar een 17-jarige jongen uit Heerhugowaard aan. Bij de meldkamer kwam een melding binnen van een diefstal uit een woning. Een jongen meldde zich aan de deur bij een bewoner en deed zich voor als krantenverkoper. Hij gaf een nieuwjaarskaartje af en ging vervolgens weg. Een ogenblik later kwam hij terug en vroeg of een neef van hem gebruik mocht maken van het toilet. Deze neef had andere plannen en pakte de tas van de bewoner weg, terwijl de jongen de bewoonster aan de praat hield. Het tweetal rende uit de woning en ging er vandoor.

De politie zocht in de directe omgeving en kon een van de twee verdachten aanhouden op de Prinses Mariannestraat. In de bosjes troffen agenten de tas van de vrouw aan die was weggegooid. De 17-jarige jongen is na verhoor in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de zaak.
Pin It
Bekeken: 1298x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/