Alkmaar, 21 december 2012. Vanaf maandag 17 december start Kwalitaria Vondelstraat het Kwalitaria Kerstspel, dat geheel in het teken staat van het goede doel. Ruim 5,5 miljoen baby's sterven elk jaar binnen een maand na de geboorte of voor en tijdens de bevalling. Babysterfte is een stille ramp die zich elke 6 seconden voltrekt. Oorzaak is het ontbreken van goede medische zorg en begeleiding. Kwalitaria Vondelstraat wil hier graag een steentje aan bijdragen. Van 17 tot 31 december ontvangen alle gasten bij elke bestelling een unieke kraskaart met hierop een code. Door deze code en persoonlijke gegevens in te vullen op de website van Kwalitaria wordt € 0,50 gedoneerd aan 3FM Serious Request. De restauratie hoopt enkele duizenden euro's binnen te halen.

Voor de gasten is er naast de bijdrage aan het goede doel nog meer voordeel te behalen. Zo maakt men kans op één van de twintig 'Waka Waka' lights. WakaWaka - Swahili voor 'schitterend licht' – is een efficiënte zonne-energielamp. De lamp is ontwikkeld voor mensen die moeten leven van twee dollar per dag, en biedt uitkomst aan de 1,6 miljard mensen die het zonder elektriciteit moeten stellen. Deze lampen hebben onlangs de Accenture Innovation award gewonnen. Kwalitaria doneert tevens 20 lampen aan één van de UNHCR vluchtelingenkampen. Ten slotte ontvangt iedere deelnemer aan het Kwalitaria Kerstspel een voucher die recht geeft op een 2de portie frites gratis (op vertoon van voucher geldig t/m 17 januari).

Kwalitaria moedigt al haar gasten aan om op een eigen ludieke manier 3FM Serious Request te steunen. Hoe meer geld er opgehaald wordt, hoe beter.

Pin It
Bekeken: 1697x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/