Alkmaar-Rotterdam, 21 december 2012 Over minder dan twee weken is het zover. Traditiegetrouw staat 1 januari weer in het teken van de Nieuwjaarsduik. Jaarlijks duiken er steeds meer mensen op verschillende duiklocaties mee. Naar verwachting trotseren op 1 januari 2013 maar liefst 37.000 duikhelden het koude water op meer dan 100 verschillende duiklocaties in het land. Bekijk de duiklocaties in Noord-Holland. Echte bikkels duiken massaal het water in. Thuisblijvers die onverhoopt niet kunnen duiken of niet in de gelegenheid zijn hun duikheld op locatie aan te moedigen, kunnen de duik in Scheveningen voor het eerst in de geschiedenis live volgen via de website van Unox. Zo zijn deze supporters toch een beetje aanwezig om hun held een warm hart toe te dragen op nieuwjaarsdag.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom kunnen de meest fanatieke duikhelden dit jaar hun voorbereidingstips delen. Duikrituelen, bijzondere verhalen, ludieke foto's en filmpjes kunnen worden geplaatst op de Facebookpagina van Unox. Met nog minder dan twee weken te gaan, kan de voorpret dus alvast beginnen.

Pin It
Bekeken: 1426x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/