Alkmaar, 21 december 2012. Cepezed, de architect van de MCA Gemini Groep (MGG) voor de nieuwbouw in Heerhugowaard, is op 14 december verkozen tot architect van het jaar 2012 in de categorie 'large'. Dit is de categorie met meer dan 15 medewerkers. Cepezed is binnen het ontwerpteam +ACDC betrokken als architect van het Regionaal Topklinisch Interventie Centrum (RTIC). De verkiezing van de Architect van het Jaar is een initiatief van Architectenwerk, dat de competitie voor de zesde keer organiseert. Tijdens de eerste editie in 2007 was Cepezed ook een van de genomineerden vanuit de Nederlandse architectenberoepsgroep.

Harry Luik, voorzitter raad van bestuur MGG, vol trots: "Wij bouwen aan de toekomst van de zorg voor de inwoners van Noord-Holland-Noord, waarin onze topklinische zorg nog meer tot zijn recht komt, waar alle ruimte is om onze patiënten excellente zorg te kunnen bieden en wat een dynamische en flexibele werkomgeving is voor al onze zorgprofessionals. Wij zijn er heel trots op dit tot stand te brengen met het team van Cepezed".

Pin It
Bekeken: 1268x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/