Alkmaar, 21 december 2012. Woensdagochtend 12 december overhandigde Sanne Koomen namens Rabobank Alkmaar e.o een cheque ter waarde van € 4130,- aan Marieke Wever en Marloes Gosman van Sportservice Noord-Holland voor het aangepast Sporten in de regio Noord-Kennemerland. Het Aangepast Sporten was één van de vijf goede doelen van het Rabo Spotlight project. Daarnaast werd er nog een cheque ter waarde van € 810,- overhandigd. Dit bedrag werd tevens opgehaald voor het Aangepast Sporten tijdens de Dam-tot-Dam loop in september.

Op donderdagavond 29 november konden belangstellenden een voorstelling bijwonen in theater Cool (Heerhugowaard) van begaafde muzikanten en zangers onder begeleiding van Cor Bakker én meteen een maatschappelijke bijdrage leveren. Rabobank Alkmaar e.o. wil een poort tot groei zijn. Daarom organiseerde Rabobank Alkmaar e.o. Rabo Spotlight als onderdeel van het Rabo Talentenfonds. Met dit fonds ondersteunt de bank getalenteerde inwoners uit de regio op het gebied van sport, cultuur en wetenschap. De opbrengst van de avond werd verdeeld over 5 goede doelen waarvan het Aangepast Sporten er één was.

Helaas zijn er veel mensen met een beperking die niet aan sport doen, maar dit wel zouden willen. Het samenwerkingsverband aangepast sporten is er voor iedereen met een beperking, waarbij het kan gaan om een lichamelijke, verstandelijke, auditieve, visuele, chronische beperking of stoornis binnen het autismespectrum. Met de opbrengst wil het Aangepast Sporten Noord-Kennemerland zich nog meer zichtbaar maken binnen de regio en het sportaanbod voor mensen met een beperking optimaliseren.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Aangepast Sporten.

 
Pin It
Bekeken: 1302x
https://ee.itk.ac.id/data/