Alkmaar, 20 december 2012. Op zaterdag 22 en zondag 23 december wordt Theater De Vest omgetoverd tot 1 groot Hema- filiaal. Want dan komt 'Hema, de musical' naar Alkmaar, een vrolijke musical over het leukste warenhuis van Nederland. Het is voorstelling voor jong en oud met populaire liedjes en roem voor echte HEMA-medewerkers in de stad, die mee mogen spelen als figurant! Grand Café De Studio doet daar nog een schepje bovenop. Daar worden tompouces bij de koffie geserveerd en staat zuurkool met worst op het menu. Op dit moment zijn de speciale Hema- tompouces al te koop bij de 'koek & zopie' tent bij de ijsbaan op het Canadaplein.

HEMA, de musical is een lekker avondje uit. De voorstelling speelt zich af in een doorsnee HEMA- filiaal van een doorsnee Nederlandse stad. Met medewerkers die zo uit de HEMA lijken te zijn weggelopen. Van Tilly van de gordijnen die nu echt eens met pensioen moet, tot de Turkse Yildiz van het gebak. Hoe verschillend deze collega's ook zijn, samen zijn ze één team, door dik en dun. Alles verandert met de komst van de Spaanstalige stagiaire Ramona Fernandez die op een geheime koninklijke missie is. Voor haar toekomst is het bijzonder belangrijk in onze samenleving in te burgeren. En waar kan dat beter dan bij de HEMA, de plek waar alle Nederlanders samenkomen?


HEMA de musical biedt een bijzonder kijkje áchter de schermen van het populaire warenhuis. Natuurlijk zijn er ook rollen weggelegd voor alle beroemde HEMA-producten, zoals rookworsten, ondergoed en tompouces. De voorstelling wordt gespeeld door Joep Onderdelinden, Wimie Wilhelm, Laus Steenbeeke, Maaike Martens, Sytske van der Ster, Thomas Cammaert, Annelotte van Aarst een ensemble én een live band. Hoofdrolspeelster Anne- Mieke Ruyten wordt in de voorstelling vervangen door Bodil de la Parra.

Hema, de musical is te zien op zaterdag 22 en zondag 23 december om 20.15 uur. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via de kassa van Theater De Vest of via de website.

Hema de musical
Pin It
Bekeken: 1876x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/