De contouren van de eerste nieuwbouw in Vroonermeer-Noord zijn zichtbaar en worden voor de zomer uitgebreid met de bouw van nog eens achttien huizen. Daarnaast kan met het ontwaken van de beschermde rugstreeppad ook in het zuidelijk deel van het gebied worden gestart aan de werkzaamheden voor weg en water.

De rugstreeppad die eerder in het gebied is aangetroffen bleef mede door de lage temperaturen lang in zijn winterslaap. Nu deze is ontwaakt en door een ecoloog mocht worden verplaatst, worden de werkzaamheden met enige vertraging weer hervat.

Om de overlast tot een minimum te beperken, verschuift de bouw van de brug Kruissloot naar eind augustus, zodat drie maanden onafgebroken gewerkt kan worden. De afgesloten Vronermeerweg wordt vanaf mid-juni in het zuidelijk deel opgebroken en ten noorden van de rotonde Multatulilaan voorzien van een duiker.

In het noordoosten van Vroonermeer-Noord gaat het werk voorspoedig. De paddenpoel is er de waterplas krijgt vorm. Langs de Schagerweg komt een geluidswal en in de wijk wordt het terrein verhoogd. De hoofdweg en de zijstraten worden herkenbaar en de infrastructuur onder de grond wordt aangelegd. (foto: Staatsbosbeheer Achterhoek)

Pin It
Bekeken: 4426x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/