Bij boringen voor een bodemonderzoek langs de Kogerpolder in Starnmeer is dinsdagochtend een gasleiding geraakt. Omdat het om een grote leiding ging werd er meteen opgeschaald naar GRIP1 en kwam naast alle hulpdiensten ook de CoPI container ter plaatse.

CoPI staat voor Commando Plaats Incident hetgeen inhoudt dat de inzet van de hulpdiensten vanuit één punt gecoördineerd wordt. Er was volgens de Veiligheidsregio geen direct gevaar voor de omwonenden, wel werd regelmatig gemeten op de vlakbij gelegen Kogerpolderbrug. Bij een te hoge meting zou de N246 afgesloten moeten worden, maar daarvan bleek geen sprake.

Netbeheerder Stedin is ter plaatse om het gat met behulp van hydraulische knevels te dichten, zonder de leiding af te sluiten. De verwachting is dat de operatie in het gunstigste geval nog tot 17:30 uur duurt en in het ongunstigste geval tot 20:30 uur.

Pin It
Bekeken: 4092x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/