Alkmaar, 12 november 2012. De Alkmaarse club is druk doende om voor elk team een shirtsponsor te zoeken en nu is het het tweede team van Alvoco ook gelukt een bedrijf te vinden die ze in het nieuw wilde steken. De Alkmaarse vollebalvereniging heeft Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators bereid gevonden om shirts te sponsoren. Woensdagavond werd er voor het eerst in gespeeld tegen Reflection. Tegen het sterke team uit Hoogwoud kwam Alvoco uiteindelijk op 0-4 uit. Deze uitslag geeft een vertekend beeld, want het was een spannende strijd van begin tot eind. De eerste twee sets moest men met minieme verschillen afstaan. Daarna verloor het team licht de greep op het spel, maar het bleef evengoed spannend (26-28, 24-26, 17-25 en 18-25). Alvoco 2 belandt met deze uitslag in de middenmoot maar het vertrouwen is er dat dit tijdelijk zal zijn.

Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators is een modern advocatenkantoor dat zich richt op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het kantoor kenmerkt zich door betrokkenheid en gedrevenheid. De advocaten opereren met precisie, snelheid en deskundigheid vanuit de oude binnenstad van Hoorn. Het kantoor verzorgt voor nieuwe klanten op verzoek een gratis kennismakingsgesprek van maximaal een half uur, dat goed inzicht geeft op de procedures en kosten.

 

20121112 alvocoHS2

Pin It
Bekeken: 1155x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/